ZANGER FRANK VAN ETTEN UIT NEDERLAND , NU OOK EIGEN SNACKBAR MET ZIJN VRIENDIN

Gepubliceerd op 28 juli 2020 om 20:56

Volkszanger Frank van Etten gooit roer om en koopt snackbar in Harderwijk: ‘Bij ons eten is een feestje’

Zingen is nog altijd zijn lust en zijn leven. Maar de coronacrisis dwingt volkszanger Frank van Etten uit Apeldoorn het roer drastisch om te gooien. Samen met vriendin Mèlanie Weber kocht Van Etten een snackbar in Harderwijk. Tijdens het bakken van de patat wordt er natuurlijk vrolijk op los gezongen. 

Patat bakken, gehaktballen draaien of de speklappen marineren: Frank van Etten (38) draait er zijn hand niet voor om. ,,Fantastisch dit, ik vind het heerlijk om mensen te verwennen met lekker eten. Uiteindelijk houden we allemaal van patat. Of we nu groot,  klein , arm of rijk  zijn .

Liefdeskruiden

Terwijl hij de frieten in de frituur gooit, zegt de kersverse snackbareigenaar met een vette knipoog: ,,En dan vooral van de frietjes van Van Etten. We maken ze af met onze mix van liefdeskruiden, zo lekker. Je weet niet wat je proeft.’’ Tegelijkertijd bakt hij in de koekenpan de speklappen. Glunderend: ,,Broodje speklap is één van onze specialiteiten, naar het recept van mijn moeder. Die maakte de lekkerste speklappen van allemaal.’’

Bron : Destentor 

www.facebook.com/horecaentertainmentplus

 

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.