MELANCILIE - VOORBODE NIEUW ALBUM YVAN GUILINI

Gepubliceerd op 12 juni 2020 om 17:31

Op Game Records, het platenlabel van dochter Carolina Guiline, maakt Yvan Guilini op zijn 74ste zijn comeback. "'Winter Love' kwam acht jaar geleden uit als fait divers
en is niet te vergelijken met de huidige producties.
Zijn eerste nieuwe song componeerde hij drie jaar geleden, maar de laatste twee jaar - nadat zijn vingers terug soepel werden en hij zijn unieke 'Hammond-techniek' weer onder de knie kreeg - is het echt begonnen. Sindsdien is hij niet meer gestopt. Naast zijn legendarische Hammond B-3 heeft hij ondertussen al vier muziektoestellen staan in zijn studio. 'Mélancolie' is meer dan nostalgie. Het is Yvan Guilini op z'n best, met internationale livemuzikanten, waardoor de nieuwe nummers stuk voor stuk grote producties zijn. Op een eigentijdse manier charmeert hij mensen met de typische muziek zoals ze die van hem gewoon zijn. Mijn vader is inderdaad terug op topniveau. Voorlopig combineert hij de muziek met zijn afbraakwerken, maar hij heeft al aangegeven dat hij terug veel goesting heeft om te gaan optreden. Hoe meer volk, hoe liever en niet vergeten dat hij ooit optredens en opnames heeft gedaan met een orkest van 70 man. Hij zou nog 'ja' zeggen als ze hem bellen voor 'The Proms'." (PADI)
 

De nieuwe single 'Mélancolie' van Yvan Guilini verschijnt op Game Records en is vanaf nu digitaal beschikbaar. Zijn nieuwe album verschijnt in het najaar.

Bron : PADI 

YVAN GUILINI - MELANCOLI KLIK HIER 

 

www.facebook.com/horecaentertainmentplus 

info@horeca-entertainmentplus.com 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.