SAMANTHA ALIAS BARBIE ZWAAR GEWOND NA ONGEVAL

Gepubliceerd op 20 april 2020 om 21:52

Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ in kritieke toestand na autocrash

De Nederlandse realityster Samantha de Jong (30), bij ons beter bekend als Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’, ligt in het ziekenhuis na een ernstige autocrash in Den Haag. Haar voormalige manager bevestigt de berichtgeving hierover van Shownieuws.

Samantha, vooral bekend van de realityseries waarin ze Barbie werd genoemd, raakte zondagavond betrokken bij een ongeval op de Schenkkade in Den Haag. Ze zat als passagier in een auto waarvan de bestuurder de macht over het stuur verloor en tegen het hekwerk van het viaduct botste. “Deze ochtend volgt er een medische update”, stelde haar manager Jake Hampel maandagochtend. “De vraag is nog of Samantha dit zal overleven en als dat al het geval is, wat de blijvende schade zal zijn.”

Bijrijder

De politie meldt op Twitter dat er drie personen in de auto zaten. Een van hen is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. De andere inzittenden raakten ook gewond, ook zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Hampel stelt dat Samantha niet de bestuurder was van de auto, maar als bijrijder in het voertuig zat.

De traumahelikopter verleende de brandweer, meerdere ambulances en de politie assistentie.
 Samantha kreeg later haar eigen reeks samen met haar toenmalige man Michael van der Plas. Samen kregen zij twee kinderen: dochtertje Angelina en zoontje Milano.

Bron : HLN

info@horeca-entertainmentplus.com

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.